De dag is begonnen met rijp op de baan, maar na teamwork van baan- en wedstrijdcommissie hebben we gelukkig met lichte vertraging op zomergreens de wedstrijd kunnen spelen.
De maandbeker februari is gespeeld in mooie omstandigheden, fris briesje en warmer wordend zonnetje! Op naar het voorjaar, hopelijk met open horeca en live prijsuitreiking in een vol en strak gerenoveerd clubhuis.
Als wedstrijdleiding hebben we het zeer gewaardeerd dat we in de ochtend worstenbroodjes en in de middag stroopwafels hebben gekregen. Dank Kieke en Monica!
Met 45 deelnemers zijn we gestart. De wedstrijdleiding is als laatste de baan ingegaan en kwam net voor het donker binnen. Bij binnenkomst hebben we volgende prachtige resultaten vast kunnen stellen:
• Eén birdie (Rogier) en negen two’s (twee ballen per two voor Folkert, Jurriën, Ernst, Rogier, Koert Jan, Marie-Anne, Hanneke, Edwin en Monique)
• Met 36 stableford punten heeft Katja gewonnen, gevolgd door Folkert (35 stf) en Jurriën (34 stf) die over de laatste negen holes beter was dan Ernst en Rogier
De prijzen kunnen afgehaald worden bij het secretariaat.
We kijken er naar uit in maart nog meer deelnemers te kunnen begroeten. Dank aan alle deelnemers voor de sportieve strijd!

Namens de wedstrijdcommissie,
Marco van der Werff en Herman van Druenen