Driving Range

Oefening baart kunst

De driving range bevindt zich aan de Krommeweg op ongeveer 800 meter van het clubhuis, in de richting van Westkapelle, vanuit Domburg gezien aan de linkerkant van de weg. De driving range beschikt over twee overdekte en meerdere onoverdekte afslagplaatsen. Daarnaast is er een putting- en een chipping green en een oefenbunker. Er is ruime parkeergelegenheid.

De ballenautomaat op de driving range werkt met de app iBirdies, waarbij u ballentegoed op uw app kunt zetten om te kunnen gebruiken op de driving range. U kunt ook ballen uit de ballenautomaat betalen met uw pinpas.

Op de oefengreens mag alleen met eigen ballen geoefend worden. Afslaan naast de matten is uitsluitend toegestaan onder begeleiding van de Pro. De driving range is gesloten op dinsdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur i.v.m. onderhoud en ballen rapen. Dan kan niet worden afgeslagen van de matten. De andere oefenfaciliteiten blijven beschikbaar.
De driving range beschikt over twee overdekte en meerdere onoverdekte afslagplaatsen. Daarnaast is er een putting- en een chipping green en een oefenbunker. Er is ruime parkeergelegenheid.