Driving Range

Oefening baart kunst

De driving range bevindt zich aan de Krommeweg op ongeveer 800 meter van het clubhuis, in de richting van Westkapelle, vanuit Domburg gezien aan de linkerkant van de weg. De driving range beschikt over twee overdekte en meerdere onoverdekte afslagplaatsen. Daarnaast is er een putting- en een chipping green en een oefenbunker. Er is ruime parkeergelegenheid.
Kaarten voor de ballenautomaat en toegangskaarten voor de driving range zijn verkrijgbaar in het clubhuis, in principe tussen 09.00 en 17.00 uur. Op de oefengreens mag alleen met eigen ballen geoefend worden. Afslaan naast de matten is uitsluitend toegestaan onder begeleiding van de Pro. De driving range is gesloten op dinsdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur i.v.m. onderhoud en ballen rapen. Dan kan niet worden afgeslagen van de matten. De andere oefenfaciliteiten blijven beschikbaar.
Greenfeespelers mogen -op vertoon van de greenfeekaart- gebruik maken van de driving range voor en na een golfronde. De driving range beschikt over twee overdekte en meerdere onoverdekte afslagplaatsen. Daarnaast is er een putting- en een chipping green en een oefenbunker. Er is ruime parkeergelegenheid.

Tarieven

  • Een ballenkaart, 10 keer 20 ballen, € 10,00
  • Een ballenkaart, 2 keer 20 ballen, € 2,00
  • De toegangskaarten voor de Driving Range kosten € 5,00 per dag, € 25 per week en € 100 voor een seizoen (3 maanden)  en zijn verplicht voor niet-leden (ook in geval van een les door de Golf Pro).