Geachte competitie coördinator,

De leden van de Domburgsche Golfclub verheugen zich op de NGF competitie van 2020. Namens hen heet ik Uw competitiespelers van harte welkom op onze golfclub.

Gedetailleerde informatie over de NGF competitie 2020 en de indeling van de verschillende teams van de deelnemende clubs is te vinden op de website van de NGF (http://www.ngfcompetitie.com).

Gedurende de competitie ontvangen de verschillende captains van de teams van de Domburgsche Golfclub de teams van gastclubs uit hun poules op de hier volgende data:

Zondag 5 april: Heren 1 – 27 holes, klasse 4, Poule H 242.

Vrijdag 10 april: Heren Senioren 2 – 18 holes, klasse 3, Poule P 222.

Vrijdag 17 april: Heren Senioren 1 – 27 holes, klasse 3, Poule P 27.

Zondag 19 april: Dames 2 – 27 holes, klasse 3, Poule D 225.

Vrijdag 24 april: Heren Senioren 1 – 18 holes, klasse 1, Poule P 209.

Zondag 26 april: Dames 1 – 27 holes, klasse 3, Poule D 232.

Vrijdag 1 mei: Heren Senioren – 27 holes, klasse 5, Poule P 78.

Vrijdag 8 mei: Heren Senioren 3 – 18 holes, klasse 3, Poule P 221.

De Domburgsche heeft uitstekende en zeer representatieve putting en chipping greens bij het clubgebouw. De driving range en nog enkele andere oefenfaciliteiten liggen buiten de baan op ongeveer 700 m afstand hiervan. Voor het inslaan op de driving range op de competitiespeeldag zelf kunnen de gast teams bij de captain van het ontvangende team ballenkaarten krijgen. Op basis van wederkerigheid is voorspelen op de baan van de Domburgsche Golfclub door competitiespelers mogelijk gedurende een week voorafgaand aan de betreffende competitiespeeldag. Voor de weekdagen maandag t/m vrijdag tegen het introductietarief ad € 37,50; voor de overige dagen tegen het normale tarief.

De bereikbaarheid van de Domburgsche Golfclub vindt U op onze website (http://www.domburgschegolfclub.nl) “Plan Uw route”.

Op deze website vindt U ook de plattegrond van de baan en de ‘local rules’.

Namens alle Domburgsche competitiespelers wens ik Uw competitieteams veel plezier op de Domburgsche Golfclub.

Met vriendelijke groet,

Jan Vrijen, Competitie Coördinator