De trofee is in 1975 aangeboden door de leden van de DGC ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Dick van der Luyt als professional van de Domburgsche. De wedstrijd wordt gespeeld op 2e kerstdag.

Een drukbezette wedstrijd is het niet en op zich is dat te begrijpen maar zo weinig als er dit jaar uiteindelijk mee hebben gespeeld..... 3 dames en 9 heren hebben maar weer bewezen dat de thuisblijvers nooit gelijk krijgen. Koud was het wel, maar, daar kun je je op kleden. De gevreesde regen liet echter op zich wachten en, voor de laatste flight, bleef het tot de 17e hole droog. We mochten zelfs nog genieten van een waterig zonnetje.

Marcel Foudraine won de van der Luyt 2021 met 38 stableford punten op de voet gevolgd door zijn flightgenoot Monique van Doorn die 37 punten scoorde. Yolanda de Haes werd 3e met 35 punten. Na afloop was er "to-go" een versnapering die werd aangeboden door de wedstrijdcommissie. Aangezien de winnaar nog aanwezig was heeft hij de beker in ontvangst mogen nemen.

Pollien, dank voor je hulp!

1d328839 2ec0 4f32 8c30 62c684fe7e5c