Het prachtige weer op zondag 27 februari heeft er helaas niet toe geleid dat we en masse de baan in zijn gegaan om te strijden om de Hesselink-Mondria Trofee.
Onder een strakblauwe lucht en beetje lastige zuidoosten wind is er gespeeld! Op naar het voorjaar, met open horeca en live prijsuitreiking in een vol en strak gerenoveerd clubhuis.
Met 19 deelnemers zijn we gestart. Bij binnenkomst hebben we volgende resultaten vast kunnen stellen:

• Geen birdies en geen two’s
• Met een netto score van 68 heeft Sandra Spoon gewonnen, gevolgd door Peter Broedelet (netto 76) en Katja Klop (netto 77) die over de laatste negen holes beter was dan Rogier van Spaendonck.

De prijzen kunnen afgehaald worden bij het secretariaat. We kijken er naar uit bij de volgende wedstrijd weer veel meer deelnemers te kunnen begroeten. Dank aan alle deelnemers voor de sportieve strijd!

Namens de wedstrijdcommissie,
Sandie Broedelet, Edske van der Lende en Herman van Druenen