En ondertussen is de renovatie van het terras gestart!

IMG 20220701 WA0000 

IMG 20220701 WA0001

==================================================================================================================================

Gelukkig hebben we goed nieuws; de stoelen zijn geleverd. De clubroom heeft daarmee alweer een metamorfose ondergaan. En hoe!! Warme kleuren stralen u nu tegemoet.

IMG 1290

IMG 1291

IMG 1292

Om meer ruimte te creëren beneden naast de bunker, is de keerwand gedraaid. Gevolg hiervan is dat een gedeelte van het terras even niet gebruikt kan worden. Er blijf voldoende ruimte over om in de zon te kunnen zitten na uw rondje golf. Over een paar weken wordt het terras vernieuwd en hopelijk laten de tafels en banken dan ook niet lang meer op zich wachten.

221ad820 416f 474c 9495 1af6f6a16400

58d3a68e d866 454e a677 b4802bb31f46

================================================================================================================================================================================

Het is al weer even geleden dat u van ons hoorde. Inmiddels lijkt het alweer business as usual in de clubroom waar met Koningsdag 56 mensen na de wedstrijd moeiteloos een plekje vonden om een toast op de koning uit te brengen. Ook zijn de hele maand april competitie teams ontvangen en achter de bar zijn al veel kopjes koffie gemaakt en biertjes getapt; het loopt allemaal gesmeerd.
Wat is er verder allemaal gebeurd en wat gaat er nog gebeuren? Allereerst zijn we weer bij de tijd. Veel mensen vroegen zich af waar de klok bleef: er hangt nu een nieuwe klok boven de garderobe ingang (die gespaard is gebleven én dus voor jassen gebruikt kan worden!) De bar heeft zijn kers op de taart gekregen in de vorm van een mooie barluifel. Heel handig dat daar nu al glazen aan kunnen ‘hangen’ en straks nog meer.
Aan de voorgevel is een opvallend logo aangebracht, het logo is te zien vanaf de parkeerplaats. De bewegwijzering is u vast ook niet ontgaan, mooie duidelijke bordjes van de huisfirma uit Serooskerke.
Inmiddels hebben we bericht gekregen dat de stoelen en bank voor aan de achterwand geleverd gaan worden medio mei. Het afsluitende stuk van het renovatie project is het opknappen van het terras. Ook daarmee zijn we afhankelijk van leveranciers en we wachten geduldig af. De verwachting is dat de eerste week van juni het terras gelegd is en het toegangspad vernieuwd zal zijn. U hoort en ziet het als het zover is!

 Ren 3

Ren 4

 renovatie

=================================================================================================================================================================================

Vandaag is een vakvrouw aan het werk geweest om de muur boven de haard te behangen. Het resultaat is verbluffend mooi, vinden wij.
Nu de clubroom weer open is, komen er natuurlijk ook vragen, dat is begrijpelijk. Alle stoelen, behalve de stoelen rond de haard, zijn in bruikleen van de fabrikant. De levering van de echte stoelen laat nog even op zich wachten. De tafels zijn wel allemaal geleverd.

De werkzaamheden zijn nog niet klaar en een aantal zaken binnen wordt nog afgewerkt. Buiten staat het volgende nog in de planning; de nieuwe voordeur wordt deze week geplaatst en na het draaien van de keerwand beneden, wordt het terras opgeknapt met nieuwe tegels en deels nieuw meubilair en het toegangspad opgeknapt.

5

6

De renovatie van de clubroom nadert de laatste fase en deze week is er aan alle kanten schoongemaakt en ingericht. Ook zijn de spullen die tijdelijk waren opgeslagen, weer tevoorschijn gehaald en opgehangen. Het ziet er meteen al een stuk aangekleder uit! Het sahara zand en Noordzee zout is van de ramen gespoeld en de horeca dames hebben ontzettend hard gewerkt om alles schoon in de nieuwe bar op te bergen. Niet alle meubels zijn er op tijd, maar daar passen we een mouw aan. Nog een paar dagen geduld…

=================================================================================================================================================================================

fcfa50d4 e109 4267 90e6 f0f9110f39cb

a1cd5e13 87bc 4de3 8436 c88f36836691

IMG 1093 1

 23f97811 f76b 445a 9cdd 960447b06014

Het eind is in zicht en dat moet ook zo, want de eerste competitie teams ontvangen wij al op 3 april. Vandaag is de fotowand geplaatst die, net als de houten panelen, van akoestisch materiaal is gemaakt.
Het bargedeelte is voorzien van koelapparatuur zodat u straks weer van een heerlijk koel drankje kan genieten.
Volgens de planning wordt volgende week de vloer gelegd.

image0 5

IMG 8667 1

image1 2

Update renovatie clubhuis 25 februari:
Corona besmettingen zorgen ervoor dat de werkzaamheden soms even stil liggen.
Toch is er weer veel gedaan, zoals de foto’s laten zien. De nieuwe bar krijgt vorm en een blik op een deel van de nieuwe verlichting.

57fdb44b 079f 4957 921a 0efe2065393e

IMG 0828

IMG 0843

Vorderingen in week 6
Deze week zijn de wandpanelen aangebracht en is er begonnen met het schilderwerk.

IMG 0772

IMG 0771

IMG 0780

Ondertussen wordt er goed gebruik gemaakt van de koffiemachine die in het washok staat en is het gezellig in de kleedkamer!

IMG 0779

===============================================================================

Na het aanbrengen van de nieuwe lichtpunten in het plafond, zijn de ‘plafondspuiters’ aan de gang gegaan. Een nieuwe laag akoestisch materiaal is aangebracht, in een nieuwe kleur. Veel troep op de dag van het aanbrengen, maar de volgende dag was daar niets meer van te zien!
Volgende stap: de wanden….

1

2

3

===============================================================================

In minder dan een week tijd is de clubroom tot bouwplaats geworden. Nadat de inhoud van de barkasten, alle losse spullen en de inhoud van de prijzenkast zorgvuldig waren opgeborgen, kon het sloopwerk beginnen. De foto's zeggen genoeg! Nu wordt eerst de elektriciteit voor de verlichting aan het plafond aangepast. Daarna krijgt het plafond zelf een opknapbeurt en wordt een nieuwe laag akoestisch materiaal aangebracht. Vervolgens worden de wanden aangepakt en komen we uiteindelijk bij de inrichting van de ruimte aan. We houden u op de hoogte van het vervolg.

IMG 0647

 bc58d50b 50de 489c 8ff3 9179f23e5118

ca9dd3b7 b16e 4498 988a e5544369ac46

===============================================================================

Wie zijn de mensen achter het projectteam clubhuis renovatie?

renovatiefoto

Na twintig jaar intensief gebruik voldoet het clubhuis niet meer aan de wensen van deze tijd en verdient een (hoognodige) facelift.
Ditty de Klerk en Bolly Kriekhaus zijn als enthousiaste clubhuiscommissie-leden, al lang betrokken bij de ideeën om het clubhuis een flinke opknapbeurt te geven. Tijdens de eerste periode van de corona crisis zijn de plannen een tijdje in de ijskast gezet. In 2021 heeft het bestuur de draad weer opgepakt en de plannen laten ontdooien; de commissie is er verder mee aan de slag gegaan. Wel zijn door het Bestuur een aantal prioriteiten gesteld in relatie tot een aantal andere (grote) onderwerpen die op onze club spelen.
Tonnie Huibregtse en René Dooper zijn de andere twee clubhuiscommissie-leden die zich, naast de lopende zaken in en rondom het gebouw, hiermee bezig houden.
De door het bestuur aangestelde projectleider is Huib de Jonge. Met zijn jarenlange ervaring in de aannemerij is Huib een waardevolle kracht in het team.
Hekkensluiter in het projectteam is Pollien van der Werff, zij is net als René lid van het bestuur. Met zes personen is het team dus gender gelijk samengesteld, net als het nieuwe kabinet!

Al veel dinsdagmiddagen hebben wij met elkaar overleg gehad en gebrainstormd waarbij evenveel scenario’s de revue zijn gepasseerd. Kort voor de kerst heeft ieder van de leden zich kunnen uitspreken over de wensen, eisen en ideeën voor de nieuwe inrichting. Ten slotte heeft o.a. onze voorzitter Michiel met degenen die daar behoefte aan hadden, een gesprek gevoerd.
Inmiddels zijn we met de externe Interieurbouwer Ennik tot een akkoord gekomen voor een ontwerp waarvan wij menen dat iedereen zich daarin thuis zal voelen; leden én bezoekers.
Binnenkort gaan de eerste werkzaamheden van start en vóór die tijd wordt de clubroom leeggehaald. Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
Al het leeghalen en weer inrichten zal uiteraard af en toe wat lastig zijn voor wie komt spelen. En, nog lastiger, we weten nog niet precies wannéér we precies zullen beginnen en wanneer ons clubhuis weer helemaal up-and-running zal zijn. Maar ieder die zijn eigen huis wel eens heeft heringericht weet dat, dus we rekenen op ieders begrip en medewerking.

 

IMG 0598

IMG 0602