Wie zijn de mensen achter het projectteam clubhuis renovatie?

IMG 0586

Na twintig jaar intensief gebruik voldoet het clubhuis niet meer aan de wensen van deze tijd en verdient een (hoognodige) facelift.
Ditty de Klerk en Bolly Kriekhaus zijn als enthousiaste clubhuiscommissie-leden, al lang betrokken bij de ideeën om het clubhuis een flinke opknapbeurt te geven. Tijdens de eerste periode van de corona crisis zijn de plannen een tijdje in de ijskast gezet. In 2021 heeft het bestuur de draad weer opgepakt en de plannen laten ontdooien; de commissie is er verder mee aan de slag gegaan. Wel zijn door het Bestuur een aantal prioriteiten gesteld in relatie tot een aantal andere (grote) onderwerpen die op onze club spelen.
Tonnie Huibregtse en René Dooper zijn de andere twee clubhuiscommissie-leden die zich, naast de lopende zaken in en rondom het gebouw, hiermee bezig houden.
De door het bestuur aangestelde projectleider is Huib de Jonge. Met zijn jarenlange ervaring in de aannemerij is Huib een waardevolle kracht in het team.
Hekkensluiter in het projectteam is Pollien van der Werff, zij is net als René lid van het bestuur. Met zes personen is het team dus gender gelijk samengesteld, net als het nieuwe kabinet!

Al veel dinsdagmiddagen hebben wij met elkaar overleg gehad en gebrainstormd waarbij evenveel scenario’s de revue zijn gepasseerd. Kort voor de kerst heeft ieder van de leden zich kunnen uitspreken over de wensen, eisen en ideeën voor de nieuwe inrichting. Ten slotte heeft o.a. onze voorzitter Michiel met degenen die daar behoefte aan hadden, een gesprek gevoerd.
Inmiddels zijn we met de externe Interieurbouwer Ennik tot een akkoord gekomen voor een ontwerp waarvan wij menen dat iedereen zich daarin thuis zal voelen; leden én bezoekers.
Binnenkort gaan de eerste werkzaamheden van start en vóór die tijd wordt de clubroom leeggehaald. Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
Al het leeghalen en weer inrichten zal uiteraard af en toe wat lastig zijn voor wie komt spelen. En, nog lastiger, we weten nog niet precies wannéér we precies zullen beginnen en wanneer ons clubhuis weer helemaal up-and-running zal zijn. Maar ieder die zijn eigen huis wel eens heeft heringericht weet dat, dus we rekenen op ieders begrip en medewerking.

IMG 0598

IMG 0602