Afgelopen vrijdag werd door de sponsoren van de Domburgsche Golfclub de traditionele wedstrijd om de Schulting wisseltrofee gespeeld.

Onder typisch Domburgse herfstachtige omstandigheden, 5 à 6 Bft en zo nu en dan een buitje, streden een kleine 30 personen om de eer.

Deze 9 holes wedstrijd werd gewonnen door het koppel Willem van Kooten en Danny de Klerk, die " Praktijk voor Mondhygiëne Middelburg" vertegenwoordigden.

Als 2de eindigde het koppel Ronald Bruinsma/Ernst Gordijn vertegenwoordigend "Auto Poppe"

Op de 3de plaats gevolgd door het koppel Peter Bommeljé/Niels Nijssen van " B's Onroerend Goed B.V.". (geen foto)

Op de 4 plaats het koppel Rens Grimminck /Jacco de Toonder van " bakertilly Accountants en Belastingadviseurs".

Op de 5e plaats het koppel Harald Daems/Peter Bakx van "ABN-AMRO MeesPierson".

De Neary werd door Willem van Kooten geslagen.

Na afloop volgde er, tijdens een gezellige afsluitende borrel, de prijsuitreiking door Steven Molkenboer

Team: Praktijk voor Mondhygiëne Middelburg

Sponsors2019 2